кадър Нова телевизияРедактор: Писателят Христо Стоянов каза, че се съмнява, че

...
кадър Нова телевизияРедактор: Писателят Христо Стоянов каза, че се съмнява, че
Коментари Харесай

Христо Стоянов: Дядовците, които не са си пили сутрешната ракия, няма да могат да гласуват машинно

кадър Нова телевизия

Редактор: 

Писателят Христо Стоянов сподели, че се съмнява, че ще може да гласоподава машинно, тъй като ръцете му треперили. „ Бабите с по-големи диоптри няма да могат да гласоподават. Дядовците, които не са си пили утринната ракия също няма да могат да гласоподават, тъй като още повече им треперят ръцете ”, разяснява той в предаването „ Пресечна точка ” по Нова телевизия.

„ Няма да успеем да гласуваме всички, които желаеме, единствено тези, които могат ”, сподели Стоянов. Съмнение за машинния избор показаха и останалите двама участници в предаването. Според журналистката Емилия Милчева, всичко зависи какъв брой добра ще е разяснителната акция за вота с машина.

„ Софтуера може да се манипулира относително елементарно, за това не ти би трябвало достъп до интернет, а достъп до машината. А достъп до машината има всеки гласоподавател. Достатъчно е да имаш една флашка ”, това сподели по тематиката атомният физик проф. Леандър Литов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР